Klasické bezlepkové halušky

Klasické bezlepkové halušky

Duration: 20 minút (h:m) Portions: 2 (pcs)
Obľúbené klasické halušky u malých či veľkých s bryndzou, tvarohom alebo kapustou.
Ingredients
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook
  1. Všetky suroviny spracujeme do hladkého cesta.
  2. Cesto cez haluškár pretlačíme lyžicou do vriacej vody. Keď vyplávajú na povrch necháme prevrieť ešte cca 3 minúty a scedíme.

Dobrý tip:
Ak chceme pripraviť zemiakové halušky, časť vody nahradíme najemno nastrúhaným zemiakom.

Dobrý tip 2:
Ak pripravujeme halušky s bryndzou, tvarohom alebo kapustou, len zľahka prepláchneme studenou vodou.

Dobrý tip 3:
Ak chceme halušky ako prílohu dôkladne ich prepláchneme a scedíme.

Dobrý tip 4:
Halušky môžeme pripraviť aj bez pridania vajíčka.

Pridať hodnotenie
* * *
Ingredients
Tovar do košíka Print recipe Share on Facebook

Products to recipe
Newsletter

Are you interested in being the first to know about our promotions, news and recipes?

Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti. Používaním našej webovej lokality vyjadrujete súhlas s používaním všetkých súborov cookie v súlade s našimi zásadami používania súborov cookie. Prečítať viac

Súbory cookie sú malé textové súbory, ktoré do vášho počítača umiestňujú vami navštívené webové lokality. Webové lokality používajú súbory cookie na uľahčenie efektívnej navigácie a vykonania určitých funkcií používateľom. Súbory cookie, ktoré sú potrebné na správne fungovanie webovej lokality, možno nastaviť bez vášho súhlasu. Všetky ostatné súbory cookie musia byť pred nastavením v prehliadači schválené. Svoj súhlas s používaním súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť na tejto stránke.


Prijať nevyhnutné